Om Jelco El-Anlæg ApS

Læs mere om virksomheden herunder.

Ring i dag 7:30 – 15:30

Få et uforpligtende tilbud

Autoriseret
el-installatør

Alt fra belysning til dørtelefoner

Specialist i
boligforeninger

Pålidelig el-service siden 1995

Jelco El-Anlæg ApS har eksisteret siden 1995 og beskæftiger i dag løbende 5-7 ansatte. Lige siden virksomhedens spæde start har fokus været på at udføre installationsarbejde af bedste kvalitet for såvel privat- som erhvervskunder.

Vi har altid holdt til i Valby, hvorfra vi kører ud til opgaver i hele Storkøbenhavn. Vores kunder strækker sig fra boligejere, til virksomheder og offentlige institutioner.

Hvad enten der er tale om en stor eller lille opgave, lægger vi altid vægt på at indgå i en god dialog med kunden, for at sikre at vedkommende er velinformeret under arbejdsprocessen og ender med det bedst mulige resultat.

Altid fokus på kundens behov

Vi bryster os af at være gode til at analysere den enkelte kundes behov, og rådgive vedkommende omkring mulige løsningsforslag på opgaven.

På baggrund af vores erfaring kan vi tilbyde at arbejde på større renovations- og ombygningsprojekter. I denne sammenhæng indgår vi gerne i samarbejder med andre håndværkere, og kommer gerne med input til udformningen af installationerne i projektet.

Du er velkommen til at tage en snak med os omkring din opgave – så kommer vi med vores bedste bud på en løsning.

Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os.

Giv os et kald på 36 44 45 43

Vi er medlem af
Tekniq installatørernes organisation

Som medlem af TEKNIQ er vi dækket af TEKNIQ Garanti. Garantiordningen giver dig tryghed som kunde, når du benytter dig af vores ydelser. Skulle der opstå tvister, kan du ved medhold i din klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer få dækket fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms.

Skriv til os

36 44 45 43