Reparation & Installation El Tavle

Jelco El-Anlæg tilbyder installation af el tavle. Få en ny el tavle eller reparation af din gamle. Læs mere her og kontakt os.

Ring i dag 7:30 – 15:30

Få et uforpligtende tilbud

Autoriseret
el-installatør

Alt fra belysning til dørtelefoner

Specialist i
boligforeninger

Installation af el tavle & HFI/HPFI relæ

El-tavlen er nerven for hele dit elektriske system, og det er derfor vigtigt at den fungerer optimalt, både for din sikkerhed og for at sikre en problemfri anvendelse af strømmen.

Hos Jelco El-Anlæg har vi som autoriseret elektriker den nødvendige ekspertise til at tilbyder reparation og installation af el tavle.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Installation af nye grupper
  • Reparation af forbindelser
  • Installation af HFI/HPFI relæ

 

Oplever du problemer med din el-tavle, kan du tage kontakt til os via formularen her på siden eller ved at give os et kald.

Ring til os i dag på telefon 36 44 45 43

Vigtigt med fejlfrit HFI/HPFI relæ

HFI/HPFI-relæet er den vigtigste sikkerhedsforanstaltning i din el-tavle, og skal fungere upåklageligt for at sikre en rettidig afbrydning ved overbelastning eller uregelmæssigheder i systemet.

Udkoblingstiden skal ifølge sikkerhedsstyrelsen være på mindre end 300 ms, hvilket kan måles af din elektriker ved at sende en simuleret fejlstrøm gennem systemet.

Slår fejlstrømafbryderen ikke fra indenfor denne tid, skal man overveje at udskifte afbryderen. Oplever du problemer med dit HFI/HPFI relæ, kommer vi gerne ud til dig og tester afbryderen. Finder vi et problem, kan vi give dig et godt tilbud på udskiftning af relæet og installation af ny el tavle.

Vi er medlem af
Tekniq installatørernes organisation

Som medlem af TEKNIQ er vi dækket af TEKNIQ Garanti. Garantiordningen giver dig tryghed som kunde, når du benytter dig af vores ydelser. Skulle der opstå tvister, kan du ved medhold i din klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer få dækket fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms.

Skriv til os

36 44 45 43