El Installatør i Valby

Din lokale el installatør i Valby tilbyder alt fra opsætning af belysning til montering af dørtelefon.
Læs mere her på siden og kontakt os.

Ring i dag 7:30 – 15:30

Få et uforpligtende tilbud

Autoriseret
el-installatør

Alt fra belysning til dørtelefoner

Specialist i
boligforeninger

Din el installatør i Valby tilbyder

Hos Jelco El-Anlæg tilbyder vi alt inden for el-installation for såvel private, erhverv og boligforeninger. Du kan henvende dig til os med alt fra installation af nye stikkontakter til større projekter såsom modernisering af alle el-installationer i hjemmet.

Vi tilbyder blandt andet:

 

Tøv ikke med at tage kontakt til din el installatør i Valby omkring din el-opgave. Du kan kontakte os via formularen her på siden eller ved at ringe til os.

Få en snak med os på 36 44 45 43

Modernisering med en el installatør

Når nu du er i gang med at få foretaget el-arbejde i hjemmet, kan vi anbefale dig at få tilset alle installationer. Vi kan nemt identificere gamle installationer, der med rette kan moderniseres, eller finde decideret ulovlige installationer, der bør udbedres.

Ved at lade os gennemgå dit system, kan du få et uforpligtende tilbud på en mere omfattende modernisering, og spare penge ved at få foretaget hele renovationen nu.

Vi indgår gerne i dialog med dig omkring, hvad der passer bedst til dine behov, og udarbejder, i det omfang det er muligt, forskellige løsningsmodeller som du kan tage stilling til.

Vi er medlem af
Tekniq installatørernes organisation

Som medlem af TEKNIQ er vi dækket af TEKNIQ Garanti. Garantiordningen giver dig tryghed som kunde, når du benytter dig af vores ydelser. Skulle der opstå tvister, kan du ved medhold i din klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer få dækket fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms.

Dørtelefoner

Vi udfører både reparation og installation af dørtelefoner og porttelefoner i hele Storkøbenhavn.

Læs mere

El-tjek

Få foretaget et el-tjek i forbindelse med ind- og udflytning af lejlighed. Vi dækker hele Storkøbenhavn.

Læs mere

El-tavler

Få tilbud på modernisering af din el-tavle. Vi installerer nye gruppesikringer og HFI/HPFI relæ.

Læs mere

El installatør i Valby til erhverv

Hos Jelco El-Anlæg har vi stor erfaring med at arbejde med el-installationer for erhverv. Vi forstår os på de mere komplekse systemer, der ofte findes i eksempelvis erhvervsejendomme, hoteller, butikker, supermarkeder etc.

Hvis du som butiksbestyrer eller ejendomsansvarlige har brug for en fast samarbejdspartner inden for el, kan du tage en snak med os og få svar på dine spørgsmål.

Tag kontakt til din el installatør i Valby i dag og bliv klogere på vores kompetencer og fagområder.

Udendørs el-installation

Som professionel elektriker udfører vi såmænd også udendørs el-installationer. Skal du have lavet lys i forhaven eller indkørslen, kan du indhente et tilbud på din opgave hos os.

Hvis du hører til dem, der godt kan lide at bruge sommeren på terrassen, eller bruger din fritid på at vedligeholde din have, kan du med fordel overveje at få installeret en udendørs stikkontakt.

Det er ikke lovligt selv at opsætte udendørs stikkontakter, og vi råder dig derfor til at benytte dig af en autoriseret elektriker som os.

Skriv til os

36 44 45 43